Sobre el nostre saló

La Perruqueria i Estètica New Redó es troba al carrer de Londres, 39, a Barcelona. Un espai que domina els estils més moderns de temporada, que ostenta unes àmplies instal·lacions de gran estil i disseny que crea una bella harmonia amb els tons clars i negres, així mateix, aporten una major comoditat a cada servei que presten. El seu personal està format per professionals amb experiència, que es distingeixen la qualitat del servei que brinden i per l’atenció personalitzada a client. Ofereixen una gran llista de serveis tant en perruqueria com en estètica entre els quals destaquen els tractaments capil·lars de col·lagen, la depilació de celles, les metxes i el “rizano”, treballant en tots ells amb les millors marques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies